perkahwinan kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 16 February 2013

Terima Kasih Tok Abah

Assalamualaikum...

Hari nie ajak ma ngan abah pegi shopping barang aku..hahhah...asyik shopping barang iman je..ummi dia pon nak barang baru gak..hahhah...ummi pong kena la jugak melawa..nant laki lari...kan3...

biasa2 orang cakap..orang yang dah kawin..xyah nak melawa sangat la..kan dah ada suami..salah tuuuuuu makcik pakcikkkk...orang yang dah kahwin la yang kena melawa..sebab pe..untuk jaga imej suami kita la...nant orang tgok..eh3...isteri sape tu...comotnyaaaa...haaa..nant sape yang malu..en suami jugak kan...(kt depan suami lagi la kena melawa)..klu x suami cari lain..jgn lupa ye puan-puan..suami ade 3 kuota lagi..sebab tu kita kena jaga-jaga..hehehhe...

Dalam shopping barang2 aku..ternampak la tilam bear yang cumilll sangat...hahahha...sesuai untuk iman..laluuuu..hahahh..nak tahu ape yang aku buat..jeng4...hahahha...aku bodek abah aku la...bodek punya bodek..akhirnyaaa..dapat la baby iman merasa tido kat tilam yang empuk lagi cumil yang berwarna pink...nak tgok..jap erkkk....

tadaaaaa!!!!!
cumil kan..tgok tilam iman...ada kepala, ada tangan, ada kaki, ada ekor..pastu yang paling penting..bear nie ada 2 ekor anak yang cumil..satu duk kat kepala iman..satu lagi duk kat dalam pelukan iman..hehheh.....sebelum tdo tadi iman siap main-main lagi ngan anak teddy bear yang cumil tu...hehehe

pape hal ponggg time kasih tok abah..lain kali belanja lagi erk..hihihi...

okkey tu je..
Thanks 4 reading..:)

4 comments:

  1. hehehe..comel je...baiknya tok abah...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..comelkan...ase nak jugak je...haha

      Delete
  2. umi mane duk song nok duk atah tilam gtu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahh..sebab ummi dio debok doh loni...hahhaha

      Delete