perkahwinan kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum...

yeayy..join segmen lagi..menang atau tak belakang kira..yang penting kita enjoyyy..hihihihi..segmen ape lak yang aku join kali nie...jom tgok...

sape yang nak join jugak..meh la...suke-suke je
seandainya aku menang...aku nak BODY SCRUB D HERB and TSHIRT MUSLIMAH

sekian..:)

14 comments:

  1. Singgah sini. Jemput ke blog saya pulak. :)
    http://arinalola.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama. bw n follow sini dear :D

    http://secretloveofain.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okkey..nant saya p ziarah balik..:)

      Delete
  4. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..time kasih dtg singgah..insyaAllah nnt saya ziarah blog ayu

      Delete
  6. hYE .. syasya dtg dari segmen yg sama .. kalau ada masa jom lawat syasya pula :)
    * Good LuCk *

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. gud luck syasya..:)..insyaAllah..nnt sya pegi ziarah

      Delete
  7. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete
  8. awk.jom join
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
    ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

    ReplyDelete